fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

BN Group Marketing Agency | Εξειδίκευση στη Διαχείριση Social Media

Αποτελεσματική διαχείριση Social Media

Κάτοχοι των βραβείων “TOP 100 of Greece” και “ΑΕΤΟΙ” 2022 στις υπηρεσίες διαφήμισης

Διαχειριζόμαστε περισσότερες από 80 σελίδες Social Media έχοντας δημιουργήσει πάνω από 7.680 δημοσιεύσεις τα τελευταία χρόνια. Η γνώση και η εξειδίκευση, είναι πάντα τα δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Στην BN Group μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας, καταφέραμε να αποκτήσουμε και τα δύο. Οι αριθμοί άλλωστε μιλάνε από μόνοι τους!

Διαχείριση Eshop + Google Ads
+ Διαχείριση Social Media

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού marketing σε προσιτές τιμές.

Η διαχείριση E-shop και Social Media σε συνδυασμό με τη διαφήμιση στη Google απαιτούν δημιουργικότητα, δεξιότητες marketing και ταχύτητα. Σε έναν digital κόσμο όμως που συνεχώς μεταβάλλεται χρειάζεται και κάτι επιπλέον. Εμπειρία και εξειδικευμένους συνεργάτες, που εξελίσσονται συνεχώς και επενδύουν στην εκπαίδευσή και τη δουλειά τους.

Ποιοτικές Υπηρεσίες Marketing
σε προσιτές τιμές

 Παρέχουµε ποιοτικές υπηρεσίες διαφήµισης σε προσιτές τιμές για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν και να αναπτυχθούν. Ας γνωριστούµε!

Είµαστε περήφανοι για τις
συνεργασίες µας

Οι συνεργάτες µας µας εµπνέουν να γινόµαστε κάθε µέρα και καλύτεροι. Η µεγάλη λίστα των πελατών που µας εµπιστεύθηκαν είναι η παρακαταθήκη της δουλειάς µας. Στα 14 χρόνια της πορείας µας έχουμε υπάρξει η πρώτη επιλογή για πάνω από 400 σπουδαίες εταιρείες της Β. Ελλάδος. Και αυτό είναι µόνο η αρχή!

Marketing tips που θα σε
κάνουν να ξεχωρίσεις

Μάθε όλα τα µικρά και µεγάλα µυστικά του marketing και ανακάλυψε πώς θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, να γίνεις η πρώτη επιλογή για το κοινό σου και να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Στο Blog µας πάντα τρέχει κάτι νέο!

Το κοινό ακολουθεί καθηµερινά τα Portals µας.
Εσύ θα το χάσεις;

Περισσότεροι από 1.000.000 αναγνώστες ετησίως διαβάζουν, ενηµερώνονται και εµπνέονται από τα άρθρα μας. Παρακολουθούν τις τάσεις και τις προτάσεις µας με αφοσίωση. Τα portals µας είναι ένα δυνατό εργαλείο για να προβάλλεις την επιχείρησή σου! Ανακάλυψέ τα εδώ.

Ας µιλήσουµε
για το επόµενό σου project

Είµαστε εδώ για να εξυπηρετήσουµε κάθε ανάγκη επιχειρηµατικής προβολής, marketing και επικοινωνίας της επιχείρησής σας  για να πάµε µαζί ένα βήµα παραπάνω. Κάλεσέ µας στο 23210 67008 ή στείλε µας το µήνυµά σου. Θα χαρούµε να σε ακούσουµε.