fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Σχετικά με εμάς

Μερικά λόγια από την CEO & Founder της BN Group, Αποστολία Ελευθερίου

“ Το 2008 ξεκίνησε το ταξίδι της BN Group, μια εταιρεία marketing κάπως διαφορετική από τις συνηθισμένες. Αυτό όμως ήταν και το ζητούμενο!

Με πολυετή εμπειρία στον κόσμο των media και της διαφήμισης θέλησα να δημιουργήσω μια εταιρεία προσηλωμένη στον πελάτη και τις ανάγκες του. Η εξειδίκευσή μου στο χώρο του marketing και η αγάπη μου για τη δημιουργικότητα με βοήθησαν να φτιάξω μια υπηρεσία που θα περικλείει μέσα της όλες τις πτυχές του marketing, παραδοσιακές και digital!

Αυτή είναι και η BN Group άλλωστε.

Έχουμε καταφέρει να ενώσουμε τις παραδοσιακές μορφές marketing με τον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο πετυχαίνοντας τα υψηλότερα δυνατά αποτελέσματα. Στοχεύουμε στην αξιοποίηση πολλαπλών μέσων επικοινωνίας συνδυαστικά και την προσαρμογή τους στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης εξατομικευμένα.”

Αποστολία Ελευθερίου, CEO & Founder

Υποψήφια Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών

ΒΑ στις Οικονομικές Επιστήμες, MA στο Design, MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Social Media Marketing Manager με εξειδίκευση στο Internet Marketing, SEO & Graphic Design.

Τι προσφέρουμε;

Φέρνουμε τους πελάτες κοντά σου!

Στην BN Group βοηθάμε επιχειρήσεις να εξελιχθούν μέσα από καινοτόμες και δημιουργικές στρατηγικές marketing. Από τα Social Media έως το παραδοσιακό Ραδιόφωνο, εγγυόμαστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία marketing προσηλωμένη στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ κάθε πελάτη.

Αντιμετωπίζουμε τις πιο δύσκολες επιχειρηματικές προκλήσεις στοχευμένα, μεθοδικά και πάνω απ’ όλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές καμπάνιες marketing που μεγιστοποιούν τα κέρδη σας και σας τοποθετούν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Στην BN Group όμως προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μια απλή διαφήμιση. Προσφέρουμε έναν έμπιστο συνεργάτη που θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα! Μαζί στοχεύουμε ψηλά.

Μαζί στοχεύουμε ψηλά.

7.680+

Περισσότερες από 7.680 δημοσιεύσεις

80+

Πάνω από 80 σελίδες σε Facebook και Instagram

500+

Περισσότεροι από 500 ευχαριστημένοι πελάτες

Δείτε τις Υπηρεσίες μας

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων που ενθουσιάζονται με μοναδικές ιδέες και βοηθούν εταιρείες να δημιουργήσουν εκπληκτική ταυτότητα δημιουργώντας κορυφαία έργα.

Το όραμά μας

Στην BN Group κατανοούμε ότι η κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική γι’ αυτό προσπαθούμε να δουλεύουμε μαζί με τους πελάτες μας για να κατανοήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία τους.

Προσηλωμένοι, λοιπόν, στο χτίσιμο διαχρονικών σχέσεων με τους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια μικρή κοινότητα συνεργατών βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

Στόχος μας να βοηθάμε καθημερινά μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους εικόνα διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα τους αναλλοίωτο.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η γέφυρα που θα ενώσει τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης με το Digital Marketing οδηγώντας τις επιχειρήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό που αναζητούν.

Χτίζουμε ισχυρά brands που θα φέρουν την πραγματική αλλαγή στον επιχειρηματικό κόσμο!

Τι μας χαρακτηρίζει;:

> Επαγγελματισμός

> Συνέπεια

> Δημιουργικότητα

> Αφοσίωση

Η Ομάδα μας

Το μυστικό της επιτυχίας μας κρύβεται στην φοβερή ομάδα επαγγελματιών που απαρτίζουν την BN Group. Εξειδικευμένοι Marketing & Business Experts που ενώθηκαν μέσα από την αγάπη τους για το σύγχρονο επιχειρείν δημιουργώντας στην πορεία μια δεμένη οικογένεια. Ταλαντούχοι άνθρωποι που μοιράζονται ιδέες, αξίες, απόψεις και σχέδια για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας.

Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας αλλά κυρίως είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε. Η έμπνευσή μας είναι οι μοναδικοί πελάτες και οι ξεχωριστές συνεργασίες. Το απόλυτο motivation για εμάς είναι η επιτυχία κάθε επιχείρησης, αυτό είναι που μας δίνει και ώθηση να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο!

Κάθε ιστορία είναι μοναδική, κάθε project μια καινούρια περιπέτεια και η ομάδα της BN Group έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση!

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Μαρία Περγούλη

Social Media & Content Manager

Εδώ μπορεί να μπει ένα μικρό κείμενο περίπου δύο ή τρεις σειρές σχετικά με κάτι που πιστεύει ο καθένας