fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Categories
BLOG

Νέες δυναμικές συνεργασίες για την BN Group Marketing

Νέες δυναμικές συνεργασίες για την BN Group Marketing

Η BN Group Marketing βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέες δυναμικές συνεργασίες στο ενεργητικό της με εξαιρετικές επιχειρήσεις όπως η Ηλεκτροδυναμική, το Μικροβιολογικό εργαστήριο Χατζίδου Αναστασία και η εταιρεία τροφοδοσίας Βρώση.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με το Μικροβιολογικό εργαστήριο Χατζίδου Αναστασία. H BN Group θα αναλάβει τη διαμόρφωση της στρατηγικής Social Media Marketing με νέες σελίδες στο Facebook και το Instagram για την προσέλκυση νέων ασθενών και την εγκαθίδρυση δυναμικής online παρουσίας.

Με μεγάλη χαρά η BN Group ξεκινάει τη συνεργασία της και με την σύγχρονη εταιρεία πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού Ηλεκτροδυναμική. Στόχος μας να εξελίξουμε τα Social Media της επιχείρησης μέσα από στοχευμένο content marketing για την εμπορική προβολή των προϊόντων της.

Παράλληλα, μία μοναδική συνεργασία για εμάς ξεκινά με την πρωτοπόρα εταιρεία τροφοδοσίας Βρώση όπου η BN Group μέσα από τον στρατηγικό σχεδιασμό των Social Media θα αναπτύξει την απήχηση της επιχείρησης αυξάνοντας την αναγνωσιμότητά της.

Οι μοναδικές συνεργασίες της BN Group Marketing  ενισχύουν τη δυναμική της πορεία στον κόσμο της διαφήμισης, προσφέροντας στις επιχειρήσεις ποιοτικές υπηρεσίες marketing σε προσιτές τιμές.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ BN GROUP ΝΕΑ!

Μπορείτε να βρείτε το γραφείο της BN Group στην οδό 29ης Ιουνίου 26 στις Σέρρες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2321067008. Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.bngroup.gr ή να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας στέλνοντας email στο info@bngroup.gr .

Παρακολουθήστε όλα τα νέα project της BN Group στα Social Media της εταιρίας.

Follow: