fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Categories
BLOG

Πετυχημένες καμπάνιες Social Media από την BN Group και πως να τις χρησιμοποιήσετε.

Ο ψηφιακός κόσμος των Social media έχει εξελιχθεί σε μια ασυναγώνιστη εμπορική αγορά, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες και να προωθήσουν τα προϊόντα τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τα Social Media αποτελούν το σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης επιχειρήσεων και καταναλωτών.

H σημασία των Social Media στην επιτυχία και εξέλιξη των επιχειρήσεων είναι αναμφισβήτητη. Οι καταναλωτές καταφεύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητώντας συμβουλές, καθοδήγηση, πληροφορίες και λύσεις. Οι επιχειρήσεις που καλύπτουν  αυτές τις ανάγκες  θα ξεχωρίσουν και θα αποτελέσουν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών.

Η BN Group με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο Social Media Marketing, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 7.680 δημοσιεύσεις συνεργαζόμενη με περισσότερες από 80 σελίδες σε Facebook και Instagram. Έχοντας δημιουργήσει εκατοντάδες πετυχημένες καμπάνιες για τους πελάτες της, η BN Group έχει κατακτήσει τον κόσμο των Social Media ανακαλύπτοντας κάθε κρυφή επιχειρηματική γωνιά.

Αν θέλεις κι εσύ να εκμεταλλευτείς τα Social Media προς όφελος της επιχείρησής σου, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω χρήσιμα tips που ετοίμασε για σένα η BN Group Marketing:

  1. Brand awareness

Η απήχηση της επωνυμίας αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους μιας επιχείρησης και τα Social Media είναι το ιδανικό εργαλείο για να το πετύχουμε. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρακάτω επιχείρηση όπου δημιουργήθηκε η εταιρική ταυτότητα από το 0.

Ξεκινήσαμε με τον σχεδιασμό ενός δυναμικού εταιρικού logo και συνεχίσαμε με μια σειρά δημοσιεύσεων και stories υψηλής αισθητικής και στοχευμένα έξυπνα κείμενα. Στόχος μας ήταν η παροχή πληροφοριών για την επιχείρηση και η εγκαθίδρυση μιας δυναμικής παρουσίας στα Social Media.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ομάδα της BN Group δημιούργησε ένα ισχυρό Brand Name ενισχύοντας την επωνυμία της επιχείρησης και αυξάνοντας το κοινό.

Tip: Αν θέλεις να δυναμώσεις την επωνυμία σου και να μεγαλώσεις την απήχηση της επιχείρησής σου, επένδυσε σε δυνατό και ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

  1. Giveaway

Το Giveaway αποτελεί πλέον την πιο συνηθισμένη μορφή καμπάνιας στα Social Media με τις επιχειρήσεις να δημιουργούν νέους διαγωνισμούς για να χτίσουν την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές αλλά και να αυξήσουν τους followers.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει εκμεταλευτεί τις καμπάνιες Giveaway στο έπακρο. Για παράδειγμα η παρακάτω καμπάνια σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με σκοπό την αύξηση των ακολούθων αλλά και την αλληλεπίδραση μέσα από τα σχόλια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τα στατιστικά που πέτυχε η BN Group μίλησαν από μόνα τους με αύξηση του engagement κατά <…> % και των followers <….>%.

Tip: Φτιάξε ένα απλό Giveaway για τους καταναλωτές σου και προσέλκυσε νέους πελάτες. Μην το κάνεις περίπλοκο, δύο βήματα αρκούν για τη δήλωση συμμετοχής. Ανακοίνωσε το νικητή με ένα πανηγυρικό post και προετοίμασε τους followers σου για τον επόμενο διαγωνισμό κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον αμείωτο!

  1. Carousel

Τα Carousel αποτελούν μια μορφή πληρωμένης διαφήμισης που μας δίνουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουμε πολλές εικόνες και video σε μια δημοσίευση.

Το παρακάτω carousel που δημιουργήσαμε για την επιχείρηση <…> στο Facebook παρουσίασε διάφορα προϊόντα το ένα μετά το άλλο προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Τα προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο carousel σημείωσαν μεγάλη αύξηση πωλήσεων, το conversion rate αυξήθηκε κατά <…> % ενώ παράλληλα η δημοσίευση ενίσχυσε την αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές.

Tip: Διάλεξε τα προϊόντα που θέλεις να προωθήσεις και δημιούργησε ένα carousel στο Facebook ή στο Instagram και δώσε βάση στο κείμενο προώθησης. Να θυμάσαι ότι το πάν είναι η εικόνα επομένως φρόντισε για την καλή αισθητική και ποιότητα των φωτογραφιών!

  1. Call to action Story

Το call to action αποτελεί την παρότρυνση που δίνουμε στον πελάτη να αναλάβει δράση μέσα από τα story μας στα Social Media. Μπορούμε να ωθήσουμε τους πελάτες μας να επισκεφθούν το site μας, να αγοράσουν το προϊόν μας, να εγγραφούν στο newsletter μας ή και να κατεβάσουν κάποιο αρχείο πληροφοριών.

Η BN Group χρησιμοποιεί συχνά κουμπιά call to action , όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω προτρέπει τους χρήστες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της επιχείρησης για να βρουν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το traffic της ιστοσελίδας αυξήθηκε κατά <….> % ενώ οι πωλήσεις ( conversion rate) κατά  <…..> %

Tip: Οι καταναλωτές θέλουν να αλληλεπιδρούν με τις επιχειρήσεις και τους αρέσει αυτό το παιχνίδι. Προσθέστε απλές φράσεις στα Story σας όπως για παράδειγμα : ‘’ Στείλτε μας μήνυμα’’, ‘’Πάτα το link ‘’, ‘’Αγόρασε τώρα’’, ‘’Διάβασε περισσότερα’’, και οδήγησε τους πελάτες σου σε δράση!

Ακολουθήστε τα χρήσιμα tips της BN Group Marketing που συνεχίζει να χαράζει τη δυναμική της πορεία στον κόσμο της διαφήμισης, προσφέροντας στις επιχειρήσεις ποιοτικές υπηρεσίες marketing σε προσιτές τιμές.

Αν σας άρεσαν τα tips της BN Group Marketing και θέλετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το γραφείο της BN Group στην οδό 29ης Ιουνίου 26 στις Σέρρες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 67008. Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.bngroup.gr ή να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας στέλνοντας email στο info@bngroup.gr .

Παρακολουθήστε όλα τα νέα project της BN Group στα Social Media της εταιρίας.

Follow:

 Facebook https://shorturl.at/ehjnH

 Instagram https://shorturl.at/vCK26