fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Categories
BLOG

Φθινοπωρινές Digital Προσφορές από την BN GROUP MARKETING: Κατασκευή Ιστοσελίδας & E-shop

Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αρχή μιας ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ και αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ την ψηφιακή σας παρουσία. Η κατασκευή μιας ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ και πάνω απ’ όλα RESPONSIVE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κερδοφόρα επιχείρηση.

Μέσα από ένα επαγγελματικό και εύχρηστο website έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε ένα ισχυρό brand name και να εκτοξεύσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας στα ύψη. Μια πολυσέλιδη Ιστοσελίδα σας εξασφαλίζει μια εντυπωσιακή ψηφιακή βιτρίνα όπου θα παρουσιάσετε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας στρατηγικά και με κάθε λεπτομέρεια.

Το χαμηλό κόστος συντήρησης και τα πολλαπλά εργαλεία άμεσης προβολής που προσφέρει ένα website, αποτελούν το πιο αποτελεσματικό μέσο απήχησης για κάθε επαγγελματία που θέλει να δει τις πωλήσεις του να αυξάνονται ραγδαία.

Το 70% των καταναλωτών αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες στο διαδίκτυο ή πραγματοποιούν τις αγορές τους on-line. Εσύ θα μείνεις πίσω;

Η BN Group Marketing σου εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης με ένα άρτια δομημένο και ασφαλές website φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και συμβατό με όλες τις συσκευές.  Ιστοσελίδα εύκολη στη διαχείριση, με χαμηλό κόστος και  αστραπιαία Παράδοση σε 60 ημέρες!

Γιατί να επιλέξεις την BN GROUP MARKETING για την κατασκευή του WEBSITE/ ESHOP σου;

  • Πολυετής εμπειρία – Έχουμε κατασκευάσει δεκάδες ιστοσελίδες από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους  με ξεχωριστές ανάγκες. Ξέρουμε τι χρειάζεται μια επιχείρηση για να πετύχει!!
  • Εξειδίκευση – Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σου να είναι εύχρηστη, Φιλική στις μηχανές αναζήτησης (SEO ), να έχει εύκολη πλοήγηση και πάνω απ΄ όλα να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές!
  • Έμπειρο προσωπικό – Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που βρίσκεται στη διάθεσή σου κάθε στιγμή. Κειμενογράφοι, γραφίστες και developer θα επιμεληθούν όλες τις λεπτομέρειες του website για να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι.
  • Αξιοπιστία – Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου! Είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα με χρήσιμες συμβουλές, τεχνική υποστήριξη και ασφάλεια.
  • Λεπτομερής Έρευνα. Άρτιος Σχεδιασμός. Μοναδική Κατασκευή Ιστοσελίδας & Eshop  που θα καλύψει ΚΑΘΕ σου ΑΝΑΓΚΗ

Ανακάλυψε την SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΜΟΝΟ από 990€ + φπα

Ξεκίνα ΤΩΡΑ και ΚΕΡΔΙΣΕ:

  • ΔΩΡΕΑΝ Domain name για 2 χρόνια
  • ΔΩΡΕΑΝ  Hosting Φιλοξενία Ιστοσελίδας για 1 χρόνο
  • ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση υπάρχοντος website/e-shop
  • ΔΩΡΕΑΝ έρευνα ανταγωνισμού & περιεχομένου

*η προσφορά ισχύει έως 31/12/23

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή Ιστοσελίδας από την BN Group Marketing και θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το γραφείο της BN Group στην οδό 29ης Ιουνίου 26 στις Σέρρες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 67008. Μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.bngroup.gr ή να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας στέλνοντας email στο info@bngroup.gr .

Κάτοχοι των βραβείων “TOP 100 of Greece” στα 100 κορυφαία διαφημιστικά γραφεία της Ελλάδας, “ΑΕΤΟΙ” 2022 Χρυσή Διάκριση (1η θέση στις Σέρρες) και “ΑΕΤΟΙ” 2021 στις υπηρεσίες διαφήμισης

Παρακολουθήστε όλα τα νέα project της BN Group στα Social Media της εταιρίας.

Follow:

 Facebook https://shorturl.at/ehjnH

 Instagram https://shorturl.at/vCK26