fbpx

Skip links

Είµαστε η BN Group ή Brand Name

Μία εδραιωµένη εταιρεία επικοινωνίας µε περισσότερα από 12 χρόνια εµπειρίας, γνώσης και ανοδικής πορείας στο ενεργητικό της. Παρέχουµε ολοκληρωµένες υπηρεσίες marketing και διαφήµισης, σχεδιάζοντας και εφαρµόζοντας τις κατάλληλες στρατηγικές επικοινωνίας για εταιρείες που θέλουν να ξεχωρίσουν και να αναπτυχθούν.

Η οµάδα µας αποτελεί την καρδιά της εταιρείας, µε εξειδικευµένους επαγγελµατίες, πανεπιστηµιακής και µεταπτυχιακής κατάρτισης, που προσεγγίζουν τις ανάγκες κάθε brand εξατοµικευµένα, ως µία ξεχωριστή περίπτωση, και φέρνουν την επιτυχία σε κάθε αποτέλεσµα.

Στην ομάδα της BN Group Marketing Agency o πελάτης εντοπίζει όλους τους απαραίτητους για την επιχείρησή του συνεργάτες, τον σύμβουλο επιχειρήσεων, τον marketeer, τον social media expert, τον κειμενογράφο, το γραφίστα, τον επαγγελματία εκφωνητή, ακόμη και το φωτογράφο. Έχουμε διαμορφώσει ένα άρτιο σύνολο υπηρεσιών συμπληρωματικών μεταξύ τους, οι οποίες είναι προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα, ώστε να προσδίδουν όφελος σε μια επιχείρηση και να συμβάλλουν στην επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Καθημερινά, καταβάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθώς και τη μέγιστη προσπάθεια ώστε κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι απόλυτα επιτυχημένο. Το μυστικό μας είναι η διαρκής προσαρμογή μας σε όλες τις καταστάσεις και τις απαιτήσεις στο σύγχρονο κόσμο του marketing. Όμως, αυτό είναι που μας κάνει και μοναδικούς.

Δεν σταματούμε σε ό, τι καινούριο. Αντιθέτως, το βλέπουμε ως πρόκληση και μαχόμαστε για να το φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Αυτό πρόκειται να κάνουμε και με το δικό σας project. Να είστε βέβαιοι.

Ας γνωριστούµε!

ΧΡΟΝΙΑ

12

ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

80

SOCIAL MEDIA ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

2400

ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ - SEO KEIMENA

3200

Πελάτες

Είμαστε περήφανοι για τις «Win-Win» συνεργασίες μας!
Διατηρώντας υψηλά standards σε ό,τι κάνουµε, χαιρόµαστε να βλέπουµε τη λίστα των πελατών µας να µεγαλώνει. Στα πολυετή χρόνια πορείας μας, έχουμε συνεργαστεί πάνω από 300 σπουδαίες εταιρείες της Β. Ελλάδος. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

pelates bngroup serres

Testimonials

Η ομάδα της BN Group συνέβαλε στην εξέλιξη της ψηφιακής μας εικόνας με αμεσότητα, κατανόηση και αποτέλεσμα.

Δημήτρης Ελευθεριάδης - ΑΦΟΙ Ελευθεριάδη Παραδοσιακή Ξυλογλυπτική

Πρωτοποριακές ιδέες, με συνέπεια στους χρόνους, χωρίς καθόλου πίεση. Γι αυτό επιλέγω την BN Group.

Δημήτρης Νικολαΐδης - Αρτοποιία ΕΥΑ ΜΑΡΙ

Η ομάδα της BN Group κάνει ακριβώς αυτό που θέλω, πάντα. Τους θεωρώ τους καλύτερους!

Δημήτρης Διδασκάλου - ΤΕΜΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ομάδας της BN Group αποτελείτε από εξειδικευμένους ανθρώπους. Μαζί τους αισθάνομαι σιγουριά ότι αυτό που ζητάω θα γίνει κι εμπιστοσύνη.

Χρύσα Μπουφίδου - Καφεκοπτείο Μπουφίδης

Το πιο δυνατό στην συνεργασία μου με την BN Group θεωρώ πως είναι η άμεση επικοινωνία, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η εύκολη κατανόηση των αναγκών της εταιρείας μας.

Γιάννης Μοιραράκης - Χειροποίητα Χαλιά Δέσποινα Μοιραράκη

Βασιζόμαστε στην σωστή ανθρώπινη & επαγγελματική προσέγγιση της BN Group, γνωρίζοντας ότι ως ομάδα επενδύουν στη συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων τους.

Δέσποινα Μπαδέκα - Κέντρο Αισθητικής & Διαιτολογίας Μπαδέκα
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

    Για να ξεκινήσεις ένα νέο project,

    κάλεσέ μας στο 23210 67008

    ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

    E-MAIL 

    ΒΡΕΣ ΜΑΣ 

     29 Ιουνίου 26, Σέρρες, 62100

    ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

    +30 23210 67008

    Το marketing του σήµερα συµβαίνει εδώ, µε ολοκληρωµένες υπηρεσίες digital και offline επικοινωνίας. Δες τι κάνουµε!

    ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ

    Return to top of page