fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Social Media Διαχείριση

Διαχείριση Social Media με μετρήσιμα αποτελέσματα

Με διαχείριση σε περισσότερες από 80 σελίδες Social Media και δημιουργία άνω των 3.150 δημοσιεύσεων τα τελευταία χρόνια η εξειδίκευσή μας και το αποτέλεσμα αποδεικνύεται από τους αριθμούς. Κατέχοντας το βραβείο “ΑΕΤΟΙ” 2021 στις υπηρεσίες διαφήμισης, η γνώση και η εμπειρία, είναι πάντα τα δύο στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Στην BN Group μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας και του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού μας, καταφέραμε να αποκτήσουμε και τα δύο.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης Social Media σε προσιτές τιμές.

Διαχείριση Social Media με την BN Group

Γιατί να επιλέξετε την BN Group

  • Εργαζόμαστε μεθοδικά, ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στα αιτήματα των πελατών μας και είμαστε αποτελεσματικοί.
  • Κάθε έργο μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
  • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία. Στα 14 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλη περιπτωσιολογία και έχουμε ανταποκριθεί με επιτυχία σε απαιτητικά έργα.

Έμπειροι Social Media Managers & Κειμενογράφοι

Η διαχείριση πραγματοποιείται από έμπειρους Social Media Managers με σπουδές σε Οικονομικά και κατάρτιση μέσω σεμιναρίων σε Social Media. Το αποτέλεσμα είναι οι υψηλές απηχήσεις δημοσιεύσεων, παρά τον ανταγωνισμό.

Παρέχουμε στους πελάτες μας σιγουριά και ασφάλεια και αποτελούμε έναν στρατηγικό συνεργάτη, ο οποίος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξή τους. Έχουμε υλοποιήσει με βάση το στρατηγικό πλάνο της κάθε επιχείρησης αποδοτικές social media καμπάνιες, που στόχο είχαν την αναγνωριστιμότητα και την αύξηση κερδών των πελατών μας.

Πώς εξασφαλίζουμε την επιτυχία της σελίδας

Το κλειδί της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου. Φροντίζουμε για τη δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου, ώστε να φέρουμε πιο κοντά το κοινό των πελατών μας με τη σελίδα και την επιχείρηση.

Διαχρονικά Αποτελέσματα

Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης κι ενδιαφέροντος με τον χρήστη, ώστε να παραμείνει διαχρονικά «πιστός» στη σελίδα του πελάτη μας. Σύμμαχοί μας είναι η άμεση ανταπόκρισή της ομάδας μας, η συνέπειά μας και η ποιότητα του περιεχομένου που επιμελούμαστε και δημοσιεύσουμε στη σελίδα.

[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”14″ label=”ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”]
[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-normal” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”80″ label=”ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ”]
[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”3150″ label=”SOCIAL MEDIA ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ”]

Εικαστικά Δημοσιεύσεων

Υψηλά Νούμερα Απήχησης

Οι σελίδες που διαχειριζόμαστε σημειώνουν πραγματικά υψηλά νούμερα απόδοσης στον κλάδο τους, σταθερά ανοδική πορεία και διατήρηση των χρηστών όλο το χρόνο. Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζουμε ενδεικτικά σελίδες πελατών μας καθώς και την απήχηση τους σε χρονικό διάστημα από 28 ημέρες έως και 12 μήνες.

Η ομάδα μας δουλεύει πάντα για το αποτέλεσμα και το αποδεικνύει καθημερινά με τα υψηλά νούμερα απηχήσεων που φέρνει. 
bn group social media

Τι κάνουμε σε μία Social Media Campaign

Πλάνο Στρατηγικού Σχεδιασμού 

Κάνουμε έρευνα ανταγωνισμού και μελετάμε τα προϊόντα/υπηρεσίες προς προώθηση, καταλήγοντας στο κατάλληλο πλάνο δημοσιεύσεων.

Δημιουργία Facebook & Instagram Posts & Videos

Φροντίζουμε για τη δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου. Μέσα από δημοσιεύσεις & Video που παραπέμπουν στο eshop και την ιστοσελίδα για άμεση επικοινωνία και πωλήσεις.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Παρακολουθούμε την εξέλιξη της απήχησης και της πορείας της καμπάνιας ενημερώνοντας για την επιτυχία. Κάθε καμπάνια μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ανάλυση Υπηρεσιών Διαχείρισης

Επέλεξε το κατάλληλο πακέτο δημοσιεύσεων για την επιχείρηση σου σε προνομιακές τιμές.

Social Media χωρίς ads σημαίνει ότι λιγότεροι από το 5% των “φίλων” σου βλέπουν τις αναρτήσεις σου. Δες μαζί μας πραγματικά αποτελέσματα με στοχευμένες καμπάνιες και ποιοτικό περιεχόμενο.

Ξεκίνησε σήμερα

διαχείριση social media serres
[ra_section_title style=”default” title=”Τι κερδίζετε μέσω των Social Media” effect=”resolving_effect” title_font_container=”tag:h2|font_size:50px|color:%23ffffff” title_use_theme_fonts=”yes” content_font_container=”tag:h2|font_size:16px|color:%23ffffff” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_content=”true” title_el_id=”svg-title” description=”Μέσα από τη σωστή διαχείριση των social media αποκομίζετε οφέλη όπου θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας.”]

Διατηρείται υψηλά επίπεδα αναγνώρισης (brand awareness)

Αυξάνετε την κίνηση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας

Αποκτάτε μεγαλύτερο εν δυνάμει αγοραστικό κοινό

Πετυχαίνετε άμεσες και κατευθυνόμενες πωλήσεις

[/ra_section_title]

Για να ξεκινήσεις κάλεσέ μας

στο 23210 67008

ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

E-MAIL 

ΒΡΕΣ ΜΑΣ 

 29 Ιουνίου 26, Σέρρες, 62100

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

[ra_social_icons style=”” size=”social-icon-lg” identities=”%5B%7B%22network%22%3A%22facebook%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fbit.ly%2F2BtGR2d%22%7D%2C%7B%22network%22%3A%22instagram%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbngroup.marketing.agency%2F%3Fhl%3Del%22%7D%5D” primary_color=”#000000″ hover_color=”#9e844b” el_class=”internal-page-social-media”]

Μαζί µας μπορείτε, να πετύχετε τον επόμενο στόχο

Με τους marketing experts μας θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα μέσα από στοχευμένες καμπάνιες και έξυπνο περιεχόμενο.

[ra_google_map style=”flatPale” map_marker=”html_marker” zoom=”14″ map_controls=”fullscreenControl” address=”41.088836, 23.546436″ map_height=”436px”][/ra_google_map]

ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ