fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Social Media Διαχείριση

Η δυναμική των Social Media

Το Social Media Marketing είναι θεμελιώδης πυλώνας του συνολικού digital marketing μιας επιχείρησης. Σύμφωνα με το οποίο μπορεί: να προωθήσει, να αναδείξει και να επικοινωνήσει τα προϊόντα/υπηρεσίες της με τη βοήθεια των social media. Ειδικότερα, αυτό επιτυγχάνεται μέσα από στοχευμένες καμπάνιες στα social media.

[ra_counter style=”s2″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg2″ align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”11″ label=”νέοι χρήστες Κάθε 60” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”]
[ra_counter style=”s2″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg2″ align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”2,1″ label=”δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες αριθμεί το Facebook”]
[ra_counter style=”s2″ weight=”weight-normal” size=”xxlg2″ align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”57%” label=”% των χρηστών αποτελεί συνήθεια της καθημερινότητας”]

Μάλιστα, ένας στους τέσσερις δηλώνει ότι περνά σε αντίστοιχες εφαρμογές πάνω από μία ώρα ημερησίως.

Τα οφέλη της ενεργής παρουσίας στα Social Media που προσφέρουν στις επιχειρήσεις  

Και στην Ελλάδα, η συντριπτική πλειονότητα του 80% των επιχειρήσεων απαντά ότι το πιο σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξή τους είναι η δυσκολία προσέγγισης νέων πελατών. Είναι λογικό, λοιπόν, και οι ελληνικές επιχειρήσεις να βλέπουν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ένα μέσο διεύρυνσης της πελατειακής τους βάσης.

Τα social media γίνονται ένα όλο και πιο σημαντικό εργαλείο για πολλούς ιδιοκτήτες ειδικά μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να επικοινωνήσουν σε πραγματικό χρόνο με το κοινό τους, να προσελκύσουν και να διατηρήσουν την πελατειακή τους βάση και να χτίσουν ένα brand name που θα τους διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό.

Οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν ότι παρατηρήθηκε:

  • σημαντική αύξηση στην επισκεψιμότητα του Eshop και της εταιρικής ιστοσελίδας τους (78%),
  • ενισχύθηκε η εμπορική τους επωνυμία (72%),
  • αυξήθηκε η προβολή της επιχείρησης (67%),
  • βελτιώθηκε η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας με τους καταναλωτές (66%) και
  • έγινε προσέγγιση περισσοτέρων δυνητικών πελατών (66%).

Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το Διαδίκτυο έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλές μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα κοινό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που τα social media έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητα των χρηστών και οι επιχειρήσεις ακολουθούν αυτή την τάση. Και αυτό καθώς γίνονται ένα εργαλείο με το οποίο μπορούν να προσελκύσουν, να διατηρήσουν και να διαχειριστούν τους πελάτες, καθώς και να αποκτήσουν πληροφορία τόσο για τη συμπεριφορά της αγοράς, όσο και του καταναλωτή.

Διαχείριση Social Media με την BN Group

Γιατί να επιλέξετε την BN Group

  • Εργαζόμαστε μεθοδικά, ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στα αιτήματα των πελατών μας και είμαστε αποτελεσματικοί.
  • Κάθε έργο μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.
  • Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία. Στα 12 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε αντιμετωπίσει μεγάλη περιπτωσιολογία και έχουμε ανταποκριθεί με επιτυχία σε απαιτητικά έργα.

Έμπειροι Social Media Managers & Κειμενογράφοι

Η διαχείριση πραγματοποιείται από έμπειρους Social Media Managers με σπουδές σε Οικονομικά και κατάρτιση μέσω σεμιναρίων σε Social Media. Το αποτέλεσμα είναι οι υψηλές απηχήσεις δημοσιεύσεων, παρά τον ανταγωνισμό.

Πώς εξασφαλίζουμε την επιτυχία της σελίδας

Το κλειδί της επιτυχίας δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου. Φροντίζουμε για τη δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου, ώστε να φέρουμε πιο κοντά το κοινό των πελατών μας με τη σελίδα και την επιχείρηση.

Τα επόμενα βήματα

Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης κι ενδιαφέροντος με τον χρήστη, ώστε να παραμείνει διαχρονικά «πιστός» στη σελίδα του πελάτη μας. Σύμμαχοί μας είναι η άμεση ανταπόκρισή της ομάδας μας, η συνέπειά μας και η ποιότητα του περιεχομένου που επιμελούμαστε και δημοσιεύσουμε στη σελίδα.

[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”12″ label=”ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”]
[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-normal” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”80″ label=”ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ”]
[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-semibold” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”2400″ label=”SOCIAL MEDIA ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ”]
[ra_counter style=”s3″ weight=”weight-normal” size=”xxlg” align=”text-center” counter_weight=”weight-semibold” count=”3200″ label=”ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ – SEO KEIMENA”]

Τα Υψηλά Νούμερα Απόδοσης

Οι σελίδες που διαχειριζόμαστε σημειώνουν πραγματικά υψηλά νούμερα απόδοσης στον κλάδο τους, σταθερά ανοδική πορεία και διατήρηση των χρηστών όλο το χρόνο. Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζουμε ενδεικτικά έξι σελίδες πελατών μας καθώς και την απήχηση τους σε χρονικό διάστημα από 28 ημέρες έως και 12 μήνες.

Παρέχουμε στους πελάτες μας σιγουριά και ασφάλεια και αποτελούμε έναν στρατηγικό συνεργάτη, ο οποίος συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξή τους. Από το 2014 έχουμε υλοποιήσει με βάση το στρατηγικό πλάνο της κάθε επιχείρησης αποδοτικές social media καμπάνιες, που στόχο είχαν την αναγνωριστιμότητα και την αύξηση κερδών των πελατών μας.

bn group social media serres

Τι κάνουμε σε μία Social Media Campaign

Πλάνο Στρατηγικού Σχεδιασμού 

Κάνουμε έρευνα ανταγωνισμού και μελετάμε τα προϊόντα/υπηρεσίες προς προώθηση, καταλήγοντας στο κατάλληλο πλάνο δημοσιεύσεων.

Δημιουργία Facebook & Instagram Posts & Videos

Φροντίζουμε για τη δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου. Μέσα από δημοσιεύσεις & Video που παραπέμπουν στο eshop και την ιστοσελίδα για άμεση επικοινωνία και πωλήσεις.

Μετρήσιμα Αποτελέσματα

Παρακολουθούμε την εξέλιξη της απήχησης και της πορείας της καμπάνιας ενημερώνοντας για την επιτυχία. Κάθε καμπάνια μας έχει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ανάλυση Υπηρεσιών Διαχείρισης

Κρατούμε τους πελάτες μας διαρκώς ενήμερους για την πορεία του έργου τους, τις υποχρεώσεις τους, ώστε να είναι σε θέση να προγραμματίζουν και να έχουν τον έλεγχο. Τα στελέχη μας διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση, σημαντική εμπειρία και επαγγελματισμό. Είμαστε οργανωτικοί και ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα λάθους.

Social Media χωρίς ads σημαίνει ότι λιγότεροι από το 5% των “φίλων” σου βλέπουν τις αναρτήσεις σου. Δες μαζί μας πραγματικά αποτελέσματα με στοχευμένες καμπάνιες και ποιοτικό περιεχόμενο.

διαχείριση social media serres
[ra_section_title style=”default” title=”Τι κερδίζετε μέσω των Social Media” effect=”resolving_effect” title_font_container=”tag:h2|font_size:50px|color:%23ffffff” title_use_theme_fonts=”yes” content_font_container=”tag:h2|font_size:16px|color:%23ffffff” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_content=”true” title_el_id=”svg-title” description=”Μέσα από τη σωστή διαχείριση των social media αποκομίζετε οφέλη όπου θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας.”]

Διατηρείται υψηλά επίπεδα αναγνώρισης (brand awareness)

Αυξάνετε την κίνηση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας

Αποκτάτε μεγαλύτερο εν δυνάμει αγοραστικό κοινό

Πετυχαίνετε άμεσες και κατευθυνόμενες πωλήσεις

[/ra_section_title]

Για να ξεκινήσεις κάλεσέ μας

στο 23210 67008

ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

E-MAIL 

ΒΡΕΣ ΜΑΣ 

 29 Ιουνίου 26, Σέρρες, 62100

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

[ra_social_icons style=”” size=”social-icon-lg” identities=”%5B%7B%22network%22%3A%22facebook%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fbit.ly%2F2BtGR2d%22%7D%2C%7B%22network%22%3A%22instagram%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbngroup.marketing.agency%2F%3Fhl%3Del%22%7D%5D” primary_color=”#000000″ hover_color=”#9e844b” el_class=”internal-page-social-media”]

Μαζί µας μπορείτε, να πετύχετε τον επόμενο στόχο

Με τους marketing experts μας θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα μέσα από στοχευμένες καμπάνιες και έξυπνο περιεχόμενο.

[ra_google_map style=”flatPale” map_marker=”html_marker” zoom=”14″ map_controls=”fullscreenControl” address=”41.088836, 23.546436″ map_height=”436px”][/ra_google_map]

ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ