fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Σχεδιασµός Website

Γιατί σχεδιασμός ενός website με την BN Group

Στην BN Group, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σχεδιασμός Website

H διαχείριση της εταιρικής φήμης στο Διαδίκτυο είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, είναι πολύτιμη. Σε μια εποχή όπου η online εικόνα είναι ένα από τα πλέον περιουσιακά στοιχεία μιας εταιρείας. Tο Διαδίκτυο τείνει να εξελιχθεί σε βασική πηγή ενημέρωσης των καταναλωτών. Σχεδιασμός Website

Η δημιουργία και η διατήρηση ενός θετικού ψηφιακού αποτυπώματος προσελκύσει νέους πελάτες και συμβάλει στη μακροχρόνια δέσμευση της υφιστάμενης πελατειακής βάσης. Τα οφέλη από την θετική εικόνα στο Διαδίκτυο είναι προφανή.  Aν σκεφτεί κανείς ότι το 84% των ανθρώπων εμπιστεύεται τις διαδικτυακές κριτικές περισσότερο και από μια προσωπική σύσταση. Σχεδιασμός Website

Η εταιρική ιστοσελίδα οφείλει να είναι απλή, εύχρηστη και προσβάσιμη και από όλες στις συσκευές. Και, φυσικά, να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα αποτελέσματα αναζητήσεων της Google.

Το εταιρικό website ως ψηφιακή «βιτρίνα» μιας επιχείρησης

Στις μέρες μας, η πιο μεγάλη και καλοφτιαγμένη βιτρίνα οποιουδήποτε καταστήματος, είναι η ψηφιακή του. Η ψηφιακή ταυτότητα μιας επιχείρησης «χτίζεται» με πρώτο βήμα την εταιρική της ιστοσελίδα.

Παλαιότερα, όταν κάποιος δυνητικός πελάτης ήθελε να αναζητήσει πληροφορίες για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και για το ίδιο το προφίλ μιας επιχείρησης, πιθανότατα θα την επισκεπτόταν. Σήμερα, η αναζήτηση αυτή γίνεται online, με την ψηφιακή ταυτότητα μιας εταιρείας να αποτελεί τη «βιτρίνα» της προς τον έξω κόσμο.

Οι Έλληνες online χρήστες ακολουθούν όλο και πιο επίμονα μια πολυκαναλική συμπεριφορά, συνδυάζοντας τα φυσικά και τα ψηφιακά σημεία αγοράς και αναζήτησης των επιχειρήσεων. Οι καταναλωτές στην χώρα μας πραγματοποιούν τα 2/3 των συνολικών φυσικών τους αγορών. Αφού πρώτα αναζητήσουν και ενημερωθούν μέσω του Διαδικτύου για τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις που τα διαθέτουν. Επιπρόσθετα, το 42% των Ελλήνων αναζητά  online πληροφορίες για προϊόντα ακόμη και όταν βρίσκεται εντός του καταστήματος.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη των πελατών τους επενδύοντας στο «χτίσιμο» ενός ψηφιακού προφίλ, που δεν είναι άλλο από την εταιρική ιστοσελίδα.

Η ψηφιακή βιτρίνα

Γίνεται σαφές ότι στην εποχή της επέλασης των ψηφιακών τεχνολογιών, όπου το Διαδίκτυο εμπλέκεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, κάθε επιχείρηση, ακόμη και η πιο μικρή, οφείλει να έχει τη δική της ιστοσελίδα, τη δική της παρουσία στο Internet. Το εταιρικό site αποτελεί μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή και μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Κατά βάση, πέντε είναι τα σημεία στα οποία πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή:

  1. Η εμφάνιση.
  2. Η λειτουργικότητα.
  3. Η συνολική εμπειρία του πελάτη.
  4. Η δυνατότητα πρόσβασης από φορητές συσκευές.
  5. Ειδικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, το πρόσθετο σημείο των εναλλακτικών μέσων πληρωμών.

Προφανώς, ένα εταιρικό site πρέπει να είναι αισθητικά άρτιο, απλό και εύχρηστο και να ευθυγραμμίζεται με την υπόλοιπη εταιρική εικόνα. Η πλοήγηση στις διάφορες ενότητες θα πρέπει να γίνεται όσο πιο εύκολα και χωρίς κρυφά σημεία, που δημιουργούν σύγχυση στον επισκέπτη.

Σαφώς και μία εταιρική ιστοσελίδα είναι καλό να είναι mobile friendly, καθώς το site θα πρέπει να προσφέρει την ίδια εμπειρία στον επισκέπτη είτε από smartphone, είτε από υπολογιστή.

Τι κάνουμε για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό ενός website

Πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού

Αφού κάνουμε έρευνα ανταγωνισμού και μελετήσουμε τα προϊόντα/υπηρεσίες προς προώθηση, δημιουργούμε το πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού που θα κάνει την ιστοσελίδα πραγματικά ανταγωνιστική στο είδος της.

Εμπειρία Πλοήγησης

Εξασφαλίζουμε μία εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης την οποία μπορούμε να ενισχύσουμε με ορισμένες επιπλέον τεχνικές marketing τις οποίες προτείνουμε με την ολοκλήρωση της κατασκευής του website. (Σύνταξη κειμένων, Προσθήκη επιπλέον γλωσσών, Newsletter, Επαγγελματική φωτογράφιση, Δημιουργία Blog, Καμπάνιες digital marketing).

Σχεδιασμός και κώδικας

Δημιουργούμε το graphic design μέσα από UI / UX πρότυπα, αναπτύσσουμε ένα responsive web design, ενώ συλλέγουμε και βελτιστοποιούμε το υλικό και τις φωτογραφίες. Ακολουθεί η ανάπτυξη του κώδικα που θα εκτοξεύσει την ιστοσελίδα στις πρώτες σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Eπιμελούμαστε τα κείμενα και το υλικό σύμφωνα με τα πρότυπα του SEO.

[ra_section_title adv_opts=”true” style=”default” title=””]

Γυρίστε σελίδα στην επιχείρησή σας

• 24ώρη παρουσία, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο

• Κύρος και αξιοπιστία για την επιχείρησή σας παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη εικόνα της

• Ισχυροποίηση του brand σας (brand awareness)

• Άμεση πρόσβαση σε νέες αγορές και νέο πελατολόγιο

• Άμεση προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας

• Καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη των πελατών σας

• Μεγιστοποίηση κέρδους

• Ταύτιση με τη σύγχρονη εποχή και τις ανάγκες της αγοράς

[/ra_section_title]

Για να ξεκινήσεις κάλεσέ μας

στο 23210 67008

ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

E-MAIL 

ΒΡΕΣ ΜΑΣ 

 29 Ιουνίου 26, Σέρρες, 62100

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

[ra_social_icons style=”” size=”social-icon-lg” identities=”%5B%7B%22network%22%3A%22facebook%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fbit.ly%2F2BtGR2d%22%7D%2C%7B%22network%22%3A%22instagram%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbngroup.marketing.agency%2F%3Fhl%3Del%22%7D%5D” primary_color=”#000000″ hover_color=”#9e844b” el_class=”internal-page-social-media”]

Μαζί µας μπορείτε, να πετύχετε τον επόμενο στόχο

Με τους marketing experts μας θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα μέσα από στοχευμένες καμπάνιες και έξυπνο περιεχόμενο.

[ra_google_map style=”flatPale” map_marker=”html_marker” zoom=”14″ map_controls=”fullscreenControl” address=”41.088836, 23.546436″ map_height=”436px”][/ra_google_map]

ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ