fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

ραδιοφωνική διαφήμιση σέρρες
Categories
BLOG

Γιατί να συνδυάσεις παραδοσιακά και νέα μέσα διαφήμισης

Ποιος είπε ότι το ραδιόφωνο είναι ξεπερασμένο;

Δημιουργώντας μια στρατηγική για τα παραδοσιακά μέσα, παράλληλα με τα ψηφιακά, μεγιστοποιούμε τις αλληλεπιδράσεις με το κοινό μας σε τοπικό επίπεδο.

Το ραδιόφωνο μας δίνει τη δυνατότητα, κυριολεκτικά, να μιλήσουμε στους πελάτες και να επικοινωνήσουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Μάθε περισσότερα παρακάτω.

ραδιοφωνική διαφήμιση σέρρες

 

Αν και τα νέα ψηφιακά μέσα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μάρκετινγκ στρατηγικής μιας επιχείρησης, τα παραδοσιακά μέσα ακόμα έχουν δύναμη. Αυτό, γιατί ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών τα χρησιμοποιεί ακόμα, παράλληλα με τα ψηφιακά. Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό παραδοσιακό μέσο αποτελεί το ραδιόφωνο. Είναι ένα μέσο με το οποίο μπορείς να μιλήσεις κατευθείαν στον πελάτη σου. Όταν συνδυάζουμε τα social media με τα παραδοσιακά κανάλια διαφήμισης, πετυχαίνουμε μέγιστα αποτελέσματα απήχησης και αναγνώρισης των πελατών μας σε τοπικό επίπεδο.  

ραδιοφωνική διαφήμιση σέρρες

 

Η επιχείρησή σου έχει φωνή. Άφησέ την να ακουστεί!

Με μεγάλη εμπειρία και στα παραδοσιακά μέσα προβολής, σχεδιάζουμε τη στρατηγική της ραδιοφωνικής σου καμπάνιας. Δημιουργούμε ραδιοφωνικά σποτ που ξεχωρίζουν και μετατρέπουμε το ραδιόφωνο σε ένα πραγματικό εργαλείο αύξησης πωλήσεων.

Η επιχείρησή σου έχει φωνή. Άφησέ την να ακουστεί!  Ξεκίνα με 90 μεταδώσεις δώρο

Ακούστε τα Σποτ Πελατών μας που έχουμε υλοποιήσει

Συμπέρασμα

Ο συνδυασμός παραδοσιακών και ψηφιακών μέσων μάρκετινγκ και διαφήμισης, αυξάνει πραγματικά τις δυνατότητες δημιουργίας εσόδων για μια επιχείρηση. Και καθώς πορευόμαστε σε έναν όλο και πιο πολυκαναλικό (omni-channel) κόσμο, οι επιχειρήσεις που δε θα προσαρμοστούν, έχουν μεγάλο κίνδυνο να χάσουν το μερίδιο αγοράς τους.

Αν θέλεις να πας την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο, θα χαρούμε να συζητήσουμε για το πως μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σου! Επικοινώνησε μαζί μας.