fbpx

Follow Us — Fb. / Ig.

Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Θέλεις ψηφιακά εργαλεία
για την επιχείρησή σου;

Μάθε πώς θα τα αποκτήσεις αξιοποιώντας και την επιδότηση «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»!

Τώρα, με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου
μπαίνει στον ψηφιακό κόσμο ακόμα πιο εύκολα!

Στην BN Group Marketing, εσύ μας λες τις ανάγκες σου και εμείς σου δίνουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία ώστε η επιχείρησή σου να μπει δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο. Βρες τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων μέσα από μια γκάμα προϊόντων που αξιοποιούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

Κάλεσέ μας για να μάθεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις 90% επιδότηση, του προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», ώστε να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σου.

Τι είναι το πρόγραμμα
«Ψηφιακά Εργαλεία
Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»;

Το πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» είναι μία δράση της Κοινωνίας της Πληροφορίας που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.

Η ενίσχυση υλοποιείται με την παροχή voucher συγκεκριμένης χρηματικής αξίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στην αγορά ψηφιακών λύσεων και εργαλείων από τους δικαιούχους. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους.

ψηφιακός μετασχηματισμός bn group

Πώς μπορώ να
αποκτήσω το Voucher;

Βήμα 1 Μπες στο https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/ με τα στοιχεία εισόδου TAXISnet της επιχείρησής σου και κάνε αίτηση για το voucher. Η ενημέρωση του δικαιούχου θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μετά τις 14/09.

Βήμα 2 Επικοινώνησε μαζί μας για να βρεις τον ιδανικό συνδυασμό ψηφιακών λύσεων που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σου.
Βήμα 3 Με την έκδοση του voucher, επίλεξε τις λύσεις της BN Group Marketing που σε ενδιαφέρουν,
και θα λάβεις επιβεβαίωση μέσω SMS για την δέσμευσή του.
Βήμα 4 Μετά το επιβεβαιωτικό SMS, η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εξόφληση του ποσού της συμμετοχής σου (10% του συνολικού καθαρού ποσού συν το ΦΠΑ 24%).

Δες τα προϊόντα που προτείνουμε:

Ψηφιακές Λύσεις Μάρκετινγκ που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό και σε οδηγούν σταθερά προς την επιτυχία!

Διαχείριση Social Media

Διαφήμιση σε Social Media. Εμφάνισε τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες σου σε απόλυτα στοχευμένο κοινό με ευπαρουσίαστο τρόπο! Ολοκληρωμένες Λύσεις Digital Marketing και διαχείρισης Social Media για την επιχείρηση σου, για να είσαι πάντα εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σου.

Δες περισσότερα 

Δημιουργία eshop

Απόκτησε τώρα e-shop, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σου, και δες τις πωλήσεις σου να ανεβαίνουν και ηλεκτρονικά. Η έμπειρη ομάδα μας, Web designers & Engineers, αναλαμβάνουν την δημιουργία και υποστήριξη του e-shop σου, οικονομικά και αξιόπιστα!

Δες περισσότερα 

Είμαστε δίπλα σου

Ένας εκπρόσωπος της BN Group Marketing θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε βοηθήσει να
αξιοποιήσεις την επιδότηση του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να επιλέξετε εκείνες τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σου.

Συχνές Ερωτήσεις για το πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν από το πρόγραμμα;

Υφιστάμενες ιδιωτικές Επιχειρήσεις που ασκούν οικονομική δραστηριότητα, και για τις οποίες συντρέχουν αθροιστικά και μεταξύ άλλων οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Έχουν την έδρα τους ή υποκατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.
  • Είναι ενεργές κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης Χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα.
  • Έχουν ιδρυθεί/ συσταθεί πριν την 01.01.2022.
  • Συνιστούν νομική οντότητα (Ανώνυμη Εταιρία, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρία ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, Ι.Κ.Ε, Ατομική Επιχείρηση, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός) ή Ατομική Επιχείρηση και τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία
  • Στην ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προϋποθέσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Σε ποια κατηγορία ανήκει η επιχείρηση μου;

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος εντάσσονται στις ακόλουθες διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες με κριτήριο την απασχόληση (εξαρτημένη εργασία):

Κατηγορία Ετήσιες Μονάδες Εργασίας
1 0,01ΕΜΕ < μ ≤ 10 ΕΜΕ
2 10ΕΜΕ < μ ≤ 25 ΕΜΕ
3 25ΕΜΕ < μ ≤ 40 ΕΜΕ
4 40ΕΜΕ < μ ≤ 250 ΕΜΕ

Για την επιβεβαίωση τήρησης των κριτηρίων επιλεξιμότητας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ενότητα 2.3 της Πρόσκλησης.

Πώς μπορώ να αποκτήσω voucher;

Εάν η επιχείρησή σου πληροί τις προϋποθέσεις (Δες την Ενότητα 2.1 της Πρόσκλησης ), από την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 χρειάζεται να μεταβείς στη σελίδα https://beneficiary.digitalsme.gov.gr/, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία εισόδου Τaxisnet της επιχείρησης σου και να κάνεις αίτηση για το voucher. Για το αποτέλεσμα του αιτήματός σου θα ενημερωθείς ηλεκτρονικά μετά τις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Με ποιο τρόπο μπορώ να εξαργυρώσω το voucher;

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα προϊόντα που συμμετέχουν στην πρόγραμμα χρηματοδότησης «Ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ». Εναλλακτικά μπορείς να αναζητήσεις προϊόντα σε άλλους προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Για πόσες επιδοτούμενες λύσεις μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μου;

Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία και μόνο επιδοτούμενης λύση (σύνθεσης προϊόντων/υπηρεσιών). Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2,3 ή 4 μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή σου με μία ή και παραπάνω και μόνο επιδοτούμενες λύσεις.

Εφόσον η επιχείρηση μου είναι δικαιούχος μέχρι πότε μπορώ να το εξαργυρώσω το voucher επιδότησης;

Εάν η επιχείρησή σου ανήκει στην Κατηγορία 1, μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 Εάν η επιχείρηση σου ανήκει στις Κατηγορίες 2, 3 και 4 μπορείς να αγοράσεις ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Μπορώ να επιλέξω ένα ή περισσότερα προϊόντα που κοστίζουν περισσότερο από τη μέγιστη επιλέξιμη δαπάνη που ανήκει η επιχείρηση μου;

Ναι, μπορείς, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη ότι θα αυξηθεί με αυτόν τον τρόπο το ποσό της συμμετοχή σου καθώς και ο ΦΠΑ 24%, τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν εφάπαξ για να ολοκληρωθεί η εξαργύρωση της επιταγής (voucher).

Με ποιους τρόπους μπορώ να εξοφλήσω το ποσό που υπολείπεται μετά τη χρήση του voucher;

Η εξόφληση της Ιδίας Συμμετοχής θα πρέπει να γίνει με ηλεκτρονικά μέσα (web banking, εταιρική χρεωστική ή πιστωτική κάρτα), από επαγγελματικό λογαριασμό της ωφελούμενης επιχείρησης.

Μπορώ να εξαργυρώσω ένα μέρος του voucher;

Ναι μπορείς, αλλά μετά την εξαργύρωση δεν έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το υπόλοιπο που απομένει.

Τώρα, με επιδότηση 90%, η επιχείρησή σου
μπαίνει στον ψηφιακό κόσμο ακόμα πιο εύκολα!

Κάλεσέ μας, ώστε να επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σου.

[ra_section_title style=”classic7″ title=”Ημερομηνίες Υποβολής Αιτήσεων” effect=”resolving_effect” title_font_container=”tag:h2|font_size:50px|color:%23ffffff” title_use_theme_fonts=”yes” content_font_container=”tag:h2|font_size:16px|color:%23ffffff” use_custom_fonts_title=”true” use_custom_fonts_content=”true” title_el_id=”svg-title”]

Αιτήσεις έως και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

[/ra_section_title]

Για να ξεκινήσεις κάλεσέ μας

στο 23210 67008

ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ

E-MAIL 

ΒΡΕΣ ΜΑΣ 

 29 Ιουνίου 26, Σέρρες, 62100

ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ

[ra_social_icons style=”” size=”social-icon-lg” identities=”%5B%7B%22network%22%3A%22facebook%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fbit.ly%2F2BtGR2d%22%7D%2C%7B%22network%22%3A%22instagram%22%2C%22url%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fbngroup.marketing.agency%2F%3Fhl%3Del%22%7D%5D” primary_color=”#000000″ hover_color=”#9e844b” el_class=”internal-page-social-media”]

Μαζί µας μπορείτε, να πετύχετε τον επόμενο στόχο

Με τους marketing experts μας θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα μέσα από στοχευμένες καμπάνιες και έξυπνο περιεχόμενο.

[ra_google_map style=”flatPale” map_marker=”html_marker” zoom=”14″ map_controls=”fullscreenControl” address=”41.088836, 23.546436″ map_height=”436px”][/ra_google_map]

ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ